Vuokrausehdot

 1. Vuokrattavat astiat ovat Primero-Palvelut Oy:n omaisuutta eikä niitä voi luovuttaa tai vuokrata edelleen ilman vuokranantajan lupaa. Asiakas on vastuussa vuokratuista tuotteista koko vuokra-ajan niiden täydestä arvosta.
 2. Vuokra-aika on korkeintaan kolme vuorokautta tai sopimuksen mukaan. Ylimenevästä vuokra-ajasta vuokranantajalla on oikeus veloittaa lisämaksu.
 3. Kadonneista tai rikkoutuneista astioista tai tavaroista veloitetaan niiden uushankintahinnan mukainen kulu.
 4. Astiat maksetaan asiakkaalle toimitettavalla laskulla niin, että maksu näkyy vuokranantajan tilillä viimeistään tilauksen noutopäivänä.
 5. Astiavuokraushinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24%, muihin palveluihin kuten tiskaukseen ja kuljetukseen lisätään alv 24%.
 6. Astiatilaus vahvistetaan aina kirjallisesti asiakkaalle.
 7. Kuljetuspalvelu erillisen sopimuksen mukaan.
 8. Asiakas palauttaa astiat tiskattuina ja kuljetuslaatikoihin asianmukaisesti pakattuina. Likaisena palautuksesta sovitaan erikseen ja siitä veloitetaan hinnaston mukainen tiskauslisä.
 9. Vuokranantajan vastuu rajoittuu tuotteiden vuokrahintaan.
 10. Asiakkaan tulee ilmoittaa viiden (5) tunnin kuluessa vuokra-ajan alkamisesta vuokraajalle mikäli astiat eivät vastaa laadultaan tai määrältään sovittua
 11. Pidätetään oikeus hinnan muutoksiin.
 12. Peruutus- ja muutosehdot: tilauksen peruuntuessa 0-7 vuorokautta ennen tilaisuutta, veloitetaan asiakkaalta tilauksen loppusumma kokonaisuudessaan. Tilauksen peruuntuessa 8-14 vrk ennen tilaisuutta, veloitetaan 50% tilauksen loppusummasta. Muutokset vuokramääriin tulee tehdä viimeistään 14 vrk ennen tilaisuutta. Tämän jälkeen tehdyt muutokset laskutetaan varausvahvistuksen mukaisesti.